Buradasınız: Ana Sayfa DGS 2024 DGS Sınav Ve Başvuru Tarihi Ne Zaman?

2024 DGS Sınav Ve Başvuru Tarihi Ne Zaman?

2024 DGS Sınav Ve Başvuru Tarihi Ne Zaman?

23 Ağustos 2023 832
Paylaş:

ÖSYM tarafından her yıl binlerce önlisans mezununun lisans programlarına geçişini sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tarihi, 2024 yılı için henüz netleşmedi. Ancak 2023'te yaşanan süreçleri baz alarak, bu yılın sınav tarihi ile ilgili beklentilere dair ipuçları yakalamak mümkün.

2023 yılında DGS, Temmuz'un üçüncü haftasında gerçekleştirilmişti. Bu durum, önceki yıllardaki sınav tarihlerine paralel bir zaman dilimine işaret ediyor. ÖSYM, genellikle sınav tarihlerini bir önceki yılla benzer tutma eğiliminde. 

DGS'ye hazırlanan öğrenciler, sınav tarihinin belirlenmesiyle birlikte çalışma planlarını daha etkili bir şekilde düzenleyebilecekler. 2023 verilerine göre, ÖSYM'nin sınav tarihini ilkbahar aylarının sonuna doğru duyurması bekleniyor. Bu süre zarfında öğrencilere, sınav hazırlıklarına ara vermeden devam etmeleri önerilir.

2024 DGS tarihinin ne zaman açıklanacağına dair resmi bir bilgi olmamakla birlikte, ÖSYM'nin adayları bilgilendireceği resmi duyuruları takip etmek önem taşıyor. Bu süreçte öğrencilere düşen, sınav tarihi netleşene kadar motivasyonlarını koruyarak çalışmalarına devam etmek olacak.


SİZE ÖZEL TEKLİFİMİZ?

2024 DGS  Video (Canlı Ders Kaydı) Hazırlık Kursu

2024 DGS Video (Canlı Ders Kaydı) Hazırlık Kursu

  • Video Dersler
  • DGS
  • Hemen başvurunu yap, anında tüm dersleri istediğin zaman, istediğin kadar izlemeye başla!
3000,00 TL 1500,00 TL

DGS İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

GÜVENLİ ÖDEME

256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş

TAKSİT SEÇENEĞİ

Kredi Kartına 12 Taksit Seçeneği

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Uzman Eğitmenler ile Sınavlara Hazırlık

Canlı UZEM WhatsApp Hattı