2025 MBSTS, ÜCRETSİZ Online Deneme Sınavı

(ÜCRETSİZ KATILIM)

MBSTS Online Deneme 4495 Kişi

SON BAŞVURU: 21 Nisan 2024, Pazar - 10:15

2025 MBSTS ONLİNE DENEME SİSTEMİMİZ AÇILMIŞTIR, GİRİŞ İÇİN TIKLA!
ÖNEMLİ HATIRLATMA: Ücretsiz Başvuru Yapmadan Sisteme Giriş Yapamazsınız, Önce Başvuru Yapınız, Sonra Sisteme Giriniz.

DENEME NE AKTİF OLACAKTIR? NE KADAR AKTİF KALACAKTIR?

Online MBSTS deneme sınavı 11 Şubat 2024, Pazar günü saat 10:45 aktif olacak olup, sürekli yayında kalacaktır. İstediğiniz zaman sınava giriş yapabileceksiniz.

2024 MBSTS ONLİNE DENEME SINAVLARI NASIL OLACAK?

Online MBSTS deneme sınavları internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Deneme sınavı internet üzerinden gerçekleşeceği için Türkiye'nin heryerinden katılım sağlayabilirsiniz.

ONLİNE DENEME SINAVI EKLENDİĞİNDE NASIL HABERİM OLACAK?

Deneme sınavı aktif ediğinde sistemde kayıtlı cep telefonunuza sms gelecektir. O yüzden girdiğiniz numaranın doğruluğundan emin olun!

YAPAY ZEKA DESTEKLİ SINAV SONUÇ KARNESİ

Sınava giriş yapıp size ayrılan süre içinde soruları cevapladığınızda yada sınav bitir butonuna bastıktan sonra detaylı bir sınav sonuç karnesine ulaşabileceksiniz. Sınav sonuç karnesinde doğru ve yanlış sayısı yanı sıra sınava giren kişiler arasındaki sıralamanızla birlikte yazılım ekibimiz tarafından hazırlanmış alanın da bir ilk yapay zeka rehberlik modülü ile hangi konulardan yanlışınız var hangi konuda boş bıraktınız konularında bilgilendirme yapılacaktır.

TAMAMI VİDEO ÇÖZÜMLÜ

Sınavınızı bitirdikten sonra sınav sonuç karnenizden cevap anahtarına ulaşabileceksiniz. Cevap anahtarın hangi sorunu doğru hangi sorunuz yanlış ya da hangi soruyu boş bıraktığınızı göreceksiniz. Cevap anahtarında sorunun altında yer alan video çözümü butonuna tıklayarak sorunun video çözümünü izleyebileceksiniz.

GÜVENLİ ÖDEME

256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş

TAKSİT SEÇENEĞİ

Kredi Kartına 12 Taksit Seçeneği

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Uzman Eğitmenler ile Sınavlara Hazırlık

Canlı UZEM WhatsApp Hattı