Buradasınız: Ana Sayfa MBSTS 2024 MBSTS Geç Başvuru Tarihi Ne Zaman?

2024 MBSTS Geç Başvuru Tarihi Ne Zaman?

2024 MBSTS Geç Başvuru Tarihi Ne Zaman?

10 Kasım 2023 701
Paylaş:

MBSTS Sınavı!

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hizmet vermek üzere aday olan veya mevcut görevlerine devam eden dini personel için hayati bir değerlendirme aracı olan Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS), bu kişilerin mesleki bilgilerini ölçmeye yöneliktir.

Özellikle imamlar, müezzinler, Kur'an kursu öğreticileri ve vaizler için zorunlu kılınan MBSTS, İslami bilgilerin yanı sıra dini konularda derinlemesine anlayış ve uzmanlık gerektiren bir sınavdır. MBSTS ile ilgili tarihler netleşmiş bulunuyor ve adaylar, mesleki kariyerlerindeki bu önemli sınav için hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Geç Başvuru Tarihi Nedir?

2024 yılında gerçekleştirilecek MBSTS için sınav tarihi 09 Mart olarak belirlendi. Diyanet personeli için mesleki yetkinlikleri belirleyecek bu sınav, onların kariyer yollarını dikkate alarak şekillendiriliyor. Eğer normal başvuru sürecini kaçırmış olan adaylar varsa, onlar için geç başvuru imkanı sunulmuş durumda ve bu tarihin 08 Şubat 2024 olduğu ilan edilmiştir. Bu tarihe dek adayların başvurularını tamamlamaları beklenmektedir.

Sınav sürecindeki her adayın başarılı olabilmesi için gerekli olan desteği ve bilgiyi sunmayı amaçlıyoruz. Sınav başvuruları, hazırlık süreçleri ve son dakika duyuruları için sitemiz en güncel kaynağınız olacak.


SİZE ÖZEL TEKLİFİMİZ?

2024 MBSTS Video (Bant Kaydı) Hazırlık Kursu

2024 MBSTS Video (Bant Kaydı) Hazırlık Kursu

  • Video Dersler
  • MBSTS
  • Hemen başvurunu yap, anında tüm dersleri istediğin zaman, istediğin kadar izlemeye başla!
4000,00 TL 2000,00 TL

MBSTS İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

GÜVENLİ ÖDEME

256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş

TAKSİT SEÇENEĞİ

Kredi Kartına 12 Taksit Seçeneği

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Uzman Eğitmenler ile Sınavlara Hazırlık

Canlı UZEM WhatsApp Hattı