Buradasınız: Ana Sayfa DHBT 2024 DHBT 5. Grup Dersleri Başladı!

2024 DHBT 5. Grup Dersleri Başladı!

2024 DHBT 5. Grup Dersleri Başladı!

8 Mart 2024 112
Paylaş:

Türkiye genelindeki adaylar adına büyük bir fırsat olan DHBT için Canlı Kursumuzun hazırlık dersleri başladı.

Kursumuz dün akşam başlamış olup ilk dersimiz adayların yoğun ilgisiyle işlenmiş bulunmaktadır. Online ortamda gerçekleştirilen derslerimiz, öncelikle stratejik süreç ve ders planlaması üzerine yoğunlaşmıştır.

2024 DHBT Online (Canlı Ders) Hazırlık Eğitim Paketi - 6. Grup

Eğitimler, uzaktan internet üzerinden gerçekleştiriliyor ve Türkiye'nin dört bir yanına canlı olarak sunuluyor. Kursiyerlerimiz başvurusu onaylandıktan sonra tek tıkla dilediği dersi izleyebilir hâle geliyor. Üstelik canlı olarak işlenen derslerin bant kayıtları sisteme yüklendiğinden dolayı; derse yetişemeyen kursiyerler ya da tekrar etmek isteyenler arzu ettiği anda tekrar izleyebiliyor.

Kursiyerlerimiz, ÖSYM müfredatına uygun olarak hazırlanmış içeriklerle sınavlara en iyi şekilde hazırlanıyorlar.

Alanında Uzman Hocalar!

Dersler, alanında uzman hocalar tarafından verilmekte olup katılımcılara DHBT sınavında başarıya ulaşmaları için gerekli tüm yönergeler aktarılıyor. Bu eğitim programı; adayların, sınavda karşılaşabilecekleri sorulara yönelik derinlemesine bilgi edinmelerini ve sınav stratejileri kendilerine özel olarak geliştirmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Eğitimlerin online olarak sunulması, coğrafi sınırlamalar olmaksızın tüm adayların kaynaklarımızdan faydalanabilmesine olanak tanıyor.

Bu benzersiz eğitim fırsatından yararlanmak isteyen herkesi, DHBT sınavına yönelik kapsamlı ve müfredata uygun derslerimizle sınav başarısını maksimize etmeye davet ediyoruz.

Tüm adaylara başarılar diliyoruz.


SİZE ÖZEL TEKLİFİMİZ?

DHBT İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

GÜVENLİ ÖDEME

256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş

TAKSİT SEÇENEĞİ

Kredi Kartına 12 Taksit Seçeneği

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Uzman Eğitmenler ile Sınavlara Hazırlık

Canlı UZEM WhatsApp Hattı